Víkend pro děti- HALLOWEEN

6.9.2017

Zábavný víkend pro děti  na Svinci v Novém Jičíně. Víkend začíná v pátek 3. listopadu v 17:00 hodin  příjezdem na chatu Svinec, kde na Vás budou čekat oblíbené táborové tety. Rozloučíme se s rodiči, seznámíme se a ubytujeme se v pokojích (šestilůžkové, čtyřlůžkové a dvoulůžkové). Máme plnou penzi- začínáme večeří a končíme nedělním obědem.

Není to jen pro děti z letošního táboru Harry Potter. Třeba je to skvělá příležitost se seznámit s dětmi z táboru a na příští tábor už se budou těšit i nové děti, že tam budou znát více dětí než jen svou jednu kamarádku. Je to pro všechny, které baví tančit, hrát si a užít si společný čas ve skvělém prostředí!

Co děti čeká? No pravá halloweenská párty- vyrábění, tančení, hry, diskotéka, vzpomínky na letošní pobytový tábor, mini stezka odvahy a zábava po celou dobu pobytu. Kostým pro děti výhodou popřípadě oranžové tričko.

Končíme nedělním obědem 5. listopadu a čekáme na příjezd rodičů od 12 hodin do 13 hodin.

Cena víkendu je 1200,- Kč- program, plnou penzi, svačinky, pitný režim a odborný lektorský tým. Zálohu 500,- Kč posílejte do 15. října na č. účtu: 43-1143700287/0100, do poznámky napište Halloween- jméno dítěte. Doplatek pak na místě nebo opět na účet. Rezervace přes stránky.

Víkend je vhodný nejlépe pro předškolní a školní děti. Je to na Vašem zvážení, zda Vaše děti zvládnou 2 noci bez Vás :).

Těším se Venda a Peťa!

Napište komentář
MASKOTIROZVRH LEKCÍ NA PODZIM 2017

Napište komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *